Wednesday, 7 November 2012

Oh tidak !!!

Assalamualaikum & Annyeonghaseyo :)

Adoi .. aku rasa hari ni hari yang paling malang kot bagi aku .. Mana taknye .. tersasul tidur sampai semua orang kat sekolah cari .. hehe .. Ada jamuan akhir tahun hari ni .. Dan aku pulak bangun lambat .. dahla makanan tu aku yang masak .. Huhu .. Baru kalut nak mandi .. Janji pukul 9 :30 .. Tapi sampai dekat pukul 10 dah !! Lepas tu apa lagi member-2 aku pun sibuk duk perli aku ..

Diorang kata betapa syoknya aku masak sampai lewat datang ke sekolah .. Terpaksa la tadah telinga dengar tu semua .. Dah memang silap aku .. Sorry la ! Bukan aku sengaja nak tersasul tidur .. Tapi pagi tadi rasa best sangat tidur .. Aishh .. Nasib baik cikgu tak sampai lagi .. Kalau tak mesti malu habis aku !! 

Memang la ... aku kan ratu tidur .. So jangan salahkan aku jika aku lewat .. hehehe .. Jamuan kali ni memang best dan happening habis la .. Dah banyak tahun aku tunggu nak buat jamuan .. Selama ni asyik tak jadi je .. Sebab budak-budak kelas aku ni macam payah sikit nak bagi kerjasama .. Tu tak termasuk nak suruh bayar lagi .. Lagi la liat diorang nak bayar .. 

Manusia yang paling liat nak bayar adalah manusia yang pakai baju kemeja ke sekolah dan tanpa tudung ! * lelaki .. Huh .. Memang boleh hilang sabar kalau nak suruh diorang bayar .. Aku tak tahu la apa masalah mereka tu .. Tapi takpe la .. At least diorang bayar :) 

Aku tak tahu la bila lagi aku boleh rasa saat-2 macam ni .. Yela .. Masing-2 sibuk nak tukar sekolah kalau result ok .. Mesti aku rindu gila dengan diorang !! Arghhh .. sedih pulak rasa ...

Oke la .. Nak pegi BW pulak .. 
Bye !

2 comments:

farah said...

huhu.. naseb tak terlajak tidur smpai tgh hari ^^

Iylla Hanie said...

@farah
Kalau tgh hari lagi parah kena bebel :)

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner