Tuesday, 4 December 2012

Bertukar Lagi ?

Assalamualaikum dan Annyonghaseyo :)

Haha .. tetiba je aku rasa macam nak guna blogskin kelmarin .. But .. Malas nak edit so aku tinggalkan je macam tu .. Kejam tak ? Aku memang malas nak godek kod-2 ni segala .. Aku pun tak tahu kenapa aku jadi malas macam ni .. Kesian .. 

Aku pun pakai je la yang sedia ada .. Bila tukar tu .. Hancus blog aku .. Streeessss .. Tahap dewa aku rasa .. dahlah aku tengah malas .. Dia pulak buat hal .. Nasib baik ada kod yang member aku kasi yang telah siap di-editkan .. So aku cuma pakai dan adjust sikit-2 je .. Huh .. Kalau tak .. aku rase memang hancus macam tu la blog aku ni .. Sape suruh ? Nasib ko la blog dapat tuan pemalas macam aku ni .. hehehe ..

Dan akhirnya blog aku jadi la macam yang korang nampak sekarang ni la  .. Kesian :(

Takpe la asalkan jadi kan ? Header .. Aku nak buat yang baru .. Tetapi atas sebab kegatalan tangan aku men-delete GIMP & Photoshop .. So .. Tak boleh buat .. Kesian ..






P/S : Thanks kat kawan saya :)


No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner