Friday, 14 December 2012

Review : Followers Ke 100 :)


Assalamualaikum dan Annyonghaseyo :)

hah ! Nampak tak gambar kat bawah ni ? Kalau tak nampak .. Sah .. Bila besar nanti jadi cikgu Sejarah ! haha .. Sebenarnya ni follower Hanie yang ke 100 .. * tu pu nak kasi heboh ka ? Eh ?! suka hati la .. Sebok je ..

Sorry sebab mencetak rompak header ni :)

Sebenarnya dah lama Hanie nak review blog adik Anisah ni .. Tapi masa takde pulak .. Maklum la .. Rumah Hanie sekarang ni dah jadi nursery dah .. Penuh dengan budak-budak ..

Oke .. Abaikan yang tu .. Cerita pasal blog Anisah ni kan .. Blog dia teramatlah simple tetapi tetap cantik .. Hanie suka sangat .. Blog dia pun tak penuh dengan gadget-gadget yang entah apa-apa .. Loading pun laju je .. Tak payah nak tunggu lama-lama ..

Anisah ni orang Perak .. Dan yang paling penting PMR candidate untuk tahun depan .. hewhew .. Oke kalau nak tahu lagi .. Pergi la tanya tuan dia sendiri .. hahaha .. Sebab Hanie malas nak ulas panjang-panjang ..

Oh ya .. terlupa pulak .. Hanie nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab sudi follow blog Hanie yang tak "WOW" ni .. haha .. #untuk semua followers#


3 comments:

Nurul Anisah said...

Direview?hehe terima kasih :)

Iylla Hanie said...

@Nurul Anisah
haha .. same-2 :)

kinara kinatara said...

wah...tahniah ya:)

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner