Wednesday, 23 January 2013

I'm Tired ;(

Assalamualaikum dan Annyonghaseyo 

Hurghh .. Ngantuk , penat , letih .. Eh ? letih dengan penat bukan sama je ke ? takpe la .. ejaan lain-lain kan ? haha .. Kenapa aku letih .. Sebab hari-hari aku pedi sekolah .. Kau ingat orang lain tak pegi sekolah ke ? Ikut suka la kan .. Tu orang la .. Bukan aku .. hehe .. penat tahu tak .. Ingat naik form 4 boleh rehat la kan ? Boleh enjoy ke .. Ponteng kelas ke .. Tapi .. huh .. satu pun tak boleh buat .. Dahlah kasi homework macam tak bagi aku tido je ..

Kalau duduk dalam kelas tu mesti ramai kan ? Ade ke kelas takde orang .. Melalut je .. Ok .. Aku ingat masuk form 4 ni .. Takde dah perangai macam budak-budak .. Urmm .. Tapi ade lagi buat perangai macam tu .. Ni mesti kes tak sedar diri yang umur tu dah meningkat .. hahaha .. Biasalah .. Kalau dah nama pun manusia mesti ade je yang perangai yang pelik-pelik ..

Kalau nak buat perangai pun .. Balik la rumah dulu .. Tak payah nak tunjuk kat sekolah .. Takde sape pun nak tengok perangai nak tu .. Kalau baik takpe pulak .. Ni sebaliknya .. Simpan je la .. Aku dah malas nak layan .. Dah besarkan .. Ade otak tak ? "Adddaaa ..." Hah .. ade pun .. So fikir la guna otak dan akal anda ye .. Tak perlu aku nak sindir-sindir lagi .. Sia-sia je aku dapat dosa .. 

Kalau tak puas hati dengan aku .. Jumpa .. Tak payah nak lenguhkan tangan nak update status kat Facebook ke , Twitter ke kan ? Ni tak .. bila tak puas hati je .. Update status .. Kalau kat depan .. Kemain lagi .. Cakap macam orang Melayu terakhir .. Tapi .. Sekali aku baca status .. Perghhh .. Hilang ciri-ciri kemelayuan itu .. haha ..
 Aku penat ok ! aku dah malas nak layan orang macam tu !

Ok la .. Nak siap nak pegi tuisyen pulak ! :)

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner