Tuesday, 26 February 2013

Tabiat Lama

No comments:
bed, bunny, cute, forever, friends



Assalamualaikum dan Annyonghaseyo :)

Waaa .. Cuaca kat luar tu terus mengoda aku untuk tidur di petang yang ni .. haha .. Best kot tidur waktu macam ni .. Oke ! Stop it .. aku bukan nak story pasal tidur or cuaca .. Aku nak story pasal budak sekolah aku .. atau lebih tepat budak kelas aku ..

Aku dah lama duk perhati perangai budak-budak kelas aku .. Asal datang sekolah .. Terus bukak beg .. Buat kerja rumah yang tak siap lagi .. Aishh .. Tahun ni makin menjadi-jadi pulak aku tengok .. Tahun lepas takde la teruk sangat .. Sampaikan tiap-tiap hari dia orang buat kerja rumah kat sekolah ..

Kat rumah dia orang buat apa eh ? Soalan tu takde sape pun nak jawab bila aku tanya =,= sedih .. 

Bila datang je mesti tanya member ..

"Eh kau dah siap akaun?"
"Ermm sikit lagi . Kenapa?"
"Aku pinjam jap nak tengok"

Lepas tu jadi la kejadian kopi paste sesama sendiri .. Aku kopi kau .. Kau kopi aku .. Urmm .. Tak faham aku .. *Walaupun aku pun kekadang berjangkit jugak dengan dia orang .. Subjek yang paling banyak sekali dia orang kopi paste .. AddMath .. haha .. Tu dah sedia maklum la ..

Kalau cikgu mengajar je .. Buat muka mengantuk je belaka .. Lepas tu kalau cikgu tanya .. Semua cakap faham .. Tapi hakikatnya ..Tak faham pun .. Saja nak tunjuk pandai ke apa ni ? Ye la budak kelas Sains kan ..

Kelas sains pun kalau tak faham cakap je lah kan .. ni tak nak mengaku .. apa la .. Kalau exam mula la tak boleh jawab .. Kalau la buat perangai macam ni sampai form 5 aku tak tahu la ... =='

Saturday, 23 February 2013

Kelas

No comments:

asian, cute, doll, game





Assalamulaikum dan Annyonghaseyo ..



Waaaa .. gila berhabuk blog aku .. berkurun kot aku rasa tak update .. hehe .. Sorry .. Sorry .. Sorry .. Eh ? menyanyi pulak .. Aku bukan tak nak update .. Tapi aku tak tahu nak tulis apa .. Ladi pun tiap-tiap minggu aku ulang alik pegi sekolah sebab nak hias kelas .. Kalau tak menang lagi kelas aku .. aku tak tahu la nak kata apa .. Memang tahun ni memang bersungguh member-member aku menghias kelas .. Yang paling best .. budak lelaki pun sama naik duk menghias kelas .. haha ..

Kalau tahun lepas-lepas .. Huh .. jangan harap la dia org nak tolong .. dia org just tolong tengok je .. =.= Tak boleh harap langsung kan ? Biasa la lumrah hidup .. haha ..


Haha .. tengok sanggup mari sekolah sebab nak tolong cat kelas .. *walaupun selepas kena ugut* Tapi dua orang ni je la yang datang .. Yang lain .. Hampeh .. duk buat tahi mata je pandai .. haha .. Takpe la .. at least ada jugak yang datang tolong .. Kalau nak suruh budak perempuan .. Memang tak siap la .. Asyik duk baiki tudung je kan ? Betol tak ?

Oke lain .. Aku dah tak tahu nak tulis apa ni .. Bye !
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner