Saturday, 23 February 2013

Kelas


asian, cute, doll, game





Assalamulaikum dan Annyonghaseyo ..



Waaaa .. gila berhabuk blog aku .. berkurun kot aku rasa tak update .. hehe .. Sorry .. Sorry .. Sorry .. Eh ? menyanyi pulak .. Aku bukan tak nak update .. Tapi aku tak tahu nak tulis apa .. Ladi pun tiap-tiap minggu aku ulang alik pegi sekolah sebab nak hias kelas .. Kalau tak menang lagi kelas aku .. aku tak tahu la nak kata apa .. Memang tahun ni memang bersungguh member-member aku menghias kelas .. Yang paling best .. budak lelaki pun sama naik duk menghias kelas .. haha ..

Kalau tahun lepas-lepas .. Huh .. jangan harap la dia org nak tolong .. dia org just tolong tengok je .. =.= Tak boleh harap langsung kan ? Biasa la lumrah hidup .. haha ..


Haha .. tengok sanggup mari sekolah sebab nak tolong cat kelas .. *walaupun selepas kena ugut* Tapi dua orang ni je la yang datang .. Yang lain .. Hampeh .. duk buat tahi mata je pandai .. haha .. Takpe la .. at least ada jugak yang datang tolong .. Kalau nak suruh budak perempuan .. Memang tak siap la .. Asyik duk baiki tudung je kan ? Betol tak ?

Oke lain .. Aku dah tak tahu nak tulis apa ni .. Bye !

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner