Wednesday, 17 April 2013

Extreme~~~

No comments:

Assamualaikum dan Annyeong !!

Tudung tak jadi la !! Stresss ...
hyep...
Blog aku selalu berhabuk kot sejak dua menjak ni kan ? Aku sebenarnya tak tahu nak update apa...Takde apa yang best pun berlaku? Hidup aku penuh kebosanan ke.. Eh?! Mana ada.. hidup aku penuh dengan warna-warni je kot..
Urmm..Hari tu..*hari Sabtu lepas kalau tak silap*cikgu sekolah buat program mendaki bukit..Waaaa..*Besarkan mata*haha..Mula-mula memang la excited..Tapi bila sampai kat bukit tu..Bila dah start naik.. tak sampai separuh.. Dah lembik!hehe..
Dah la jalan licin..banyak kali aku terhempap kat atas batu..Lebam sana sini..Tapi nasib baik la pacat ta gatal nak merayap kat kaki aku!Kalau tak aku sumpah pacat tu tujuh keturunan!!!Kejamnya..
Harusla..aku geli kot dengan binatang tu..Lipas aku okey lagi..Tapi kalau binatang tu..Harus aku menjerit sampai runtuh bukit tu !!!


Kredit to kawan saya..Suka sangat ambik gambar pelik-pelik..Tapi comel!*perasan*

Lepas letih-letih mendaki bukit akhirnya..Nampak jugak anak sungai..Heaven!! Rasa macam nak terus terjun!!!Overacting^^
Lepas main air..Solat then balik..Macam sekejap je aku rasa..
Tak puas lagi nak main air!!Nak lagi..Nak lagi!!!
Masa kat sungai tu..Main air macam tak pernah jumpa air kot..haha..


On the way balik~~Keletihan yang melampau !!
Aku tak tahu kenapa kawan aku tido peluk botol air ?? Pelik...





 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner