Sunday, 19 May 2013

Macam best je~~~

Assalamulaikum dan Annyonghaseyo :)

 Berkurun aku rasa tak bukak belog ni.. Berhabuk... Bulu ayam mana ?? biar la dulu..Lain tahun aku kemas..Lama rasa tak pegi menziarahi orang..Lepas ni nak pegi buat blogwalking la.. 
Ni aku nak story pasal windows 8..Biasa la orang baru nak guna benda alah ni..Memang aku agak ketinggalan sikit kalau pasal benda-benda macam ni.. Sikit je okey..Tak banyak..
Aku sebenarnya tak tahu pun pasal..Adik lelaki aku tu yang pandai-pandai..Sampai aku mula-mula on laptop aku..Jadi bengong kejap..hahaha..Maklum la orang tak biasa dengan teknologi yang terlampau cangih ni kan..
Serious..masa aku tengok adik aku main tu kan..Nampak lain giler dari windows yang sebelum ni..Aku pun apa lagi..Nak try jugak benda baru ni..Dia pun kasi la aku ..
Excited kot masa main tu..Lepas tu..aku pun nak tutup sebab dah lama kan..
Tiba-tiba..Eh!?Macam mana nak tutup ni?Baru aku perasan yang dia takde button start kat tepi tu..*paham-paham je la tepi mana*..
Aku mula la gabra ingat dah tak boleh off..Pastu adik aku datang..Dia pun cakap
"Kau ni bengap la"
Eh..eh..suka hati mak tiri sebelah bapak angkat kau je panggil aku bengap..Aku mana tahu..Kau takde pulak buat tutorial pasal benda alah ni!!!Sengal la..
Lepas tu aku try cari tutorial pasal benda alah ni..Banyak benda yang aku dapat alah ni..Rupa-rupanya gempak la jugak pakai benda alah ni..Takde la teruk mana..
Aku ni je yang tak reti nak guna kan..*Sedih*
Bye

No comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner