Friday, 23 August 2013

Kerja Kursus Akaun Bikin Kusut !!

Assalamualaikum dan Annyong ~~









Hyep...Sekarang aku rasa macam nak gila pun ada jugak ni.. Mula-mula masuk sekolah lepas cuti raya hari tu .. Cikgu dah kasi kerja kursus.. Oh tidak!!! Patutnya kerja kursus tu cikgu kasi sebelum cuti raya hari tu lagi.. Sekarang hanya tinggal sebulan je lagi sebelum cikgu nak kutip kerja kursus tu.. Orang buat dalam masa 2 bulan.. Tapi aku terpaksa buat dalam masa sebulan...

Tapi aku tak tak tahu nak buat macam mana..*sigh* Masa cikgu explain hari tu pun aku blur lagi... Aku masih tak dapat bayangkan macam mana bentuk kerja kursus tu.. Aku dah try tanya cikgu.. Takde ke contoh kerja kursus senior-senior yang tahun lepas sebab nak tengok dokumen yang perlu dibuat.. Tapi cikgu kata takde pulak !

Lepas tu aku try la google.. *maklum la zaman dah moden*.. Tapi hasilnya tetap negetif..*hantuk kepala kat meja*Macam mana ni?? Nak tanya member pun..Diorang pun blur macam aku jugak ! Dah la kena guna Excel ! Aduhai ... Nasib-nasib...

Bila jadi macam ni aku rasa macam nak drop je subjek ni tahu tak ! Ade pun buat menyemak je ! Hehehe..
Ada tak siapa-siapa yang belajar akaun? Please~~ I really need your help !!!
Tak lama lagi aku rasa aku pun akan gigit laptop aku macam dia jugak.. Hihihi ... :)

1 comment:

Anne Nurain said...

sy sgt2 x suka akaun.. hehe..

tanya la lagi kat cikgu tu sampai betul2 faham apa yang perlu dibuat.. tak pun, mintak cikgu tu try buat.. hehehe..

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner