Thursday, 25 October 2012

# Finally :)

No comments:
Asalamualaikum & Annayeonghaseo Chingu-s :)

 Wah .. sukenye hati bila blog kite menjadi :) .. Thanks kat kawan kite sebab kasi kod washed denim kat kite .. Kalau takde dia .. Mesti aku terus pakai blogskin yang entah pape tu . # sebenarnya tak pandai nak edit la # Sedih tak ? hehe .. 

Disebabkan aku sekarang memang takde kerja nak buat .. Pegi sekolah pun tak .. Dah lame dah aku tak pegi .. Almaklum la .. orang baru habis PMR kan ?? hahaha .. Syok gila duk rumah .. Takde orang nak kacau .. Boleh buat macam-2 ..  Dalam seminggu boleh habis tiga buah novel .. Boleh bayang tak betapa takde kerjanya aku selepas PMR ni ..

Kalau orang lain sebok bukak laptop sebab nak isi borang SBP .. Tapi aku ? Sebok nak edit blog ni .. Bagus tak aku ? haha .. Aku malas nak duk asrama .. Entah la .. tak sampai seru lagi kot untuk aku duk asrama .. Aku tak suka duk asrama .. Entah la .. aku terlebih bahagia duk rumah aku .. hehe .. Bukan tak nak berdikari .. Tapi tulah .. memang aku tak .. So jangan paksa .. " takde orang pun yang paksa :P " 

Oke la .. out lu .. Kbai !

( maaf entry ni merapu disebabkan aku xde idea )

Wednesday, 17 October 2012

Pening la !!

No comments:
Assalamualaikum & Annayeong chingu-s ~~!

Urmmm .. aku dah tak taw nak buat apa dah ni .. kelapa  * kepala * pening tahap antarabangsa dah ni .. tengok belog ni kemain comel .. Kaler pink gitu .. tapi .. huh haramm .. tak taw nak godek camne .. Al-maklum la .. org baru nak pakai blogskin la katakan .. hehehe .. 

Aku TERpaksa pakai benda alah ni sebab aku tak taw kat mana nak cari template denim guna interface baru ni .. Baru la konon .. Buat kepala org pening jew .. Kesiankan ? Sediahkan ? haha ..

Tak payah la nak buat interface baru !!! tak nak !! nak yang lama .. yang baru ni banyak menyusahkan je .. tak taw apa la kebaikannye buat interface baru ni .. aishhh .. 

Redha je la .. bukan yang kite buatkan ?


# jgn rentap-2 taw .. Random je ..



 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner