Thursday, 17 October 2013

Buat sesuatu biar ikhlas :)

No comments:

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo :)


Baru aku tahu betapa sakitnya bila tahu suatu kebenaran..Aku rela ditipu dari tahu kebenaran tu ! Serious ! Aku tak tahu kenapa sejak kebelakangan ni macam-macam yang berlaku..Lepas satu..satu..
Naik pening kepala ni..Urmmm..Ya Allah..Kenapa boleh jadi macam ni??
Sakit sangat bila kita ikhlas kawan dengan seseorang tu..Tapi dia boleh pulak kutuk kita kat belakang..Aku tahu semua ada kekurangan..Tapi tak perlu sampai mengata kat belakang..Macam la dia tu dah perfect sangat..
Sampai bila nak mengata orang macam ni?Tak tahu ke satu jari kita tunjuk kat orang..Empat lagi kat kita ! Ingat tu..Bukan selalu kita berada kat atas..
Jangan la bongkak sangat..Sebab bila kau jatuh..aku takut kau rasa sakit..:/
Satu lagi..Mulut tu kena la jaga..Nak cakap boleh..Tapi guna otak..Bukan guna tapak kaki kau ! 
Ikut sedap mulut je..Tak fikir pasal orang lain..
Kalau orang mengata pandai pulak kau sentap..Tapi bila kau mengata kat orang..ada kau fikir pasal perasaan dia??Ada??
Satu lagi..tak payah nak jadi hipokrit sangat..Macam la orang tak perasan yang kau tu sebenarnya hipokrit..Kau tak pernah rasa bersalah ke ??
Atau at least kau fikir sebelum kau buat something..
Kalau kena atas batang hidung kau macam mana???
Aku tak kesah kalau kau nak kata aku macam-macam..Tapi orang lain..tolong la..
Lama-lama..orang muak jugak dengan perangai kau tu !


*Maaf la kalau bahasa kasar sikit*
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner